fbpx

Videomarketing og

Videoproduktion

Vi er eksperter i videoproduktion af højeste kvalitet. Vi hjælper med at udvikle og producere unikke film, skræddersyet til dit brand og dit behov. Vi har løsninger der passer til virksomheder i alle størrelser og det vigtigste for os er at skabe unikke film, der gør en forskel for vores kunder!

Du skal ikke være en del af mængden, du skal skille dig ud!

Ingen fortællinger er ens. Derfor skræddersyer vi altid den enkelte produktion, så uanset hvad dit budskab er, kan vi formidle det i levende billeder, så det fanger din målgruppe og skaber resultater.

Herunder kan du se eksempler den type produktioner vi ofte laver.

Play Video

Præsentationsvideo

En præsentationsvideo kan være en god fortælling om din virksomhed og menneskene bag. Den kan også showcase dine (nye) produkter eller ydelser visuelt og engagerende. Mange bruger denne form til at have liggende øverst på deres website.

Reklamefilm

En reklamefilm er typisk en kortere fortælling, skarpt fortalt med et specifikt formål. De klassiske TV reklamer er i denne kategori, men de findes også online i dag, typisk  i et lidt længere format.
Play Video
Play Video

Brandingfilm

Branding handler om at skabe identitet og placere og forankre din virksomhed eller dine produkter i dine kunders bevidsthed, så  de ved hvad du står for og bliver trygge.

Produktvideo

I en produktvideo stiller vi skarpt på dit produkt og skaber en fortælling omkring dette. Her skal vi finde den gyldne vej mellem følelser og information, således at dine kunder ser produktets fordele, samtidig med at du taler til deres følelser.
Play Video
Play Video

Employer Branding

Employer branding er for mange virksomheder en afgørende faktor når der skal tiltrækkes nye gode medarbejdere. Det er den gode fortælling, set fra medarbejderens perspektiv, som skal give et indblik i arbejdspladsen.

SoMe film

SoMe film er annoncefilm til sociale medier, som bliver produceret direkte med Meta annoncering for øje (Facebook, Instagram). Mange af vores andre film får tit en annonceversion, men nogle bliver altså lavet direkte med dette formål.
Play Video
Play Video

Undervisningsfilm

Undervisningsfilm er blandt andet e-learning eller andet meget informativt videoindhold. Ofte henvendt en specifik målgruppe i et lukket forum. Men den kan også bruges som eksempelvis en oplysningskampagne.

Drone film

Dronefilm kan give et ekstra lag til en film og give den her filmiske fornemmelse. Dronen er god til at vise storhed, flotte landskaber eller bygninger, ting i bevægelse og så tilbyder den et andet perspektiv på tingene.
Play Video
Play Video

Event film

En eventfilm kan have flere formål, men et af de mest oplagte er at man bruger den til at sælge billetter til næste års event af samme slags. Men den kan også bruges til at forevige en fed begivenhed og til at skabe sammenhold omkring en god sag.

Tag det første skridt, så klarer vi resten!

Kontakt os

Smid os dit navn og e-mail, så tager vi kontakt og finder ud af, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig!