fbpx

Videomarketig og filmiske virkemidler

Video Viden(skab)

Velkommen til vores blog univers

Når det kommer til videoproduktion og reklamefilm, så er det her altså "the secret sauce" i forhold til at nå ind til folks følelser - helt uden at de opdager det! Og det behøver ikke koste en krone at få fed musik(-;

Min bedste salgs- strategi med video

Videoproduktion kan bruges til mange ting, men en af de videoer jeg oftest anbefaler at få produceret, er dén jeg taler om her. Jeg ved fra erfaring at dette er noget alle kan bruge, alle kan lave og det er noget der kan øge salget ret markant.

Sælg mere med visuel storytelling

I denne video får du en kort forklaring på hvad det egentlig er der sker når hjernen udsættes for god Storytelling! Og endnu vigtigere: hvordan du selv kommer i gang med at bruge Storytelling i din egen virksomhed.

Derfor lykkes du ikke med video!

Videoproduktion er et super effektivt værktøj, men det kræver at du rent faktisk får filmet noget og lagt det ud til dit publikum. I denne korte video snakker jeg om 2 helt normale begynderfejl, som nemt kan undgås.

Derfor blir du overhalet indenom!

Uanset om du filmer med mobilen, et større kamera eller om du hyrer folk til det hårde arbejde, så kan du ikke BARE lave video derudaf og håbe på at det går. Der skal mere til. Tjek videoen ud og se hvad jeg mener.

3 nemme video content hacks

Hér får du 3 nemme bud på hvordan du kan lette processen og producere videoer til sin egen markedsføring og online tilstedeværelse og rent faktisk komme helt i mål.