fbpx

Hvorfor skal du vælge os?

Kundernes feedback

Vi samler på glade kunder og vedvarende samarbejder.

På denne side kan du se nogle af de flotte ord, som vores mange tilfredse kunder har givet os med på vejen. 

 

Lad vores kunder overbevise dig

"De bringer god energi, løsningsorienterede indspark og har et skarpt blik for detaljerne. Samtidig er de utrolig fleksible og hjælpsomme med at finde både location og statister efter vores behov, hvilket gør hele processen overskuelig og effektiv."
Hanne Nadolny
Marketing Manager | Scangrip
“Vi har oplevet en meget positiv respons gennem årene på de film vi har fået produceret hos Grønnemose Creative. Det er flotte billeder og en meget høj kvalitet.”
Bjarke Hansen
CEO | Primo Tours
“De udviser en unik kombination af professionalisme og lavpraktisk kvalitet, der gør at arbejdet fra idé til færdig film er enkel og ressourcebesparende."
Jesper Merrild
Marketingchef | Højmark Rejser
“Vi kan altid regne med et unikt produkt, en masse gode ideér og en solid erfaring i dét at fortælle historier visuelt.”
René Vendt
CEO | Iron Fortress
"Vi er utroligt taknemmelige og kan helhjertet anbefale Grønnemose Creative til enhver, der søger en partner, der ikke bare forstår værdien af kreativitet og kvalitet, men som også går den ekstra mil for at sikre, at deres kunder er fuldt ud tilfredse med det endelige resultat.

Kvaliteten af den endelige reklamevideo taler for sig selv. Den er ikke kun visuelt tiltalende, men formår også at formidle vores budskab klart og effektivt, hvilket har resulteret i en mærkbar stigning i både engagement og positive tilbagemeldinger fra vores målgruppe. Videoen har allerede haft en betydelig positiv indvirkning på vores brand, og det er tydeligt, at Jannich har lagt en enorm mængde tid, kreativitet, og professionalisme i projektet."
Michelle Hjortkær
Kommunikations konsulent | VKST

Er du overbevist?